Referenser


”Åsa är en fantastisk speakerresurs. Hon levererar extremt snabbt och är mycket noggrann. Men viktigast av allt är att hon alltid hittar rätt tonläge och känsla. Det gör skillnaden mellan en ”okej” och ”bra” spot. Åsa for president!”

Kristian Bartos, Bartos Media

”När Åsa hörde av sig för ungefär ett halvår sedan stack hon tydligt ut bland mängden, jag reagerade direkt. Hon är nu en av mina mest anlitade speakerröster med mycket positiv respons. Lätt att jobba med, ”fattar grejen”, levererar alltid på kort varsel.”

Martin Hanzén, Ljudreklambyrån

"Utöver sin fantastiska röst är Åsa otroligt snabb och enkel att jobba med. Hon lyckas alltid fånga känslan man är ute efter och levererar alltid snabbt och med hög kvalité!"

Johan Demorhne, Highspot Media

"Vi producerar årligen hundratals reklamfilmer, främst för butiks-tv, tv och webb. Åsa har verkligen de egenskaper som krävs av en riktigt bra, professionell speaker:

  • En naturligt tydlig röst med vacker klang som våra kunder och inte minst konsumenten lätt fastar för.
  • Otroligt snabba leveranser och grym service.
  • En sällsynt god förmåga att på kort tid sätta sig in i en text och göra den till "sin egen".
Om Åsa hade varit ett ägg gjort av mjölkchoklad hade hon garanterat varit ett Kinderägg...

Mikael Jägare, VD & Producent, TMJ Media.

"Åsa är den bästa kvinnliga inläsare jag vet. Alla våra reklamkunder är kanon-nöjda. Därtill finns hon alltid på plats. Är snabb och lätt att kommunicera med och har alltid perfekt ljudkvalitet. Och är det bråttom, bråttom med en inläsning fixar hon det också - bara det är möjligt."

Stefan Idemark, Radio Active 103.9 MHz